För konsulter

Tillsammans förbättrar vi framtiden inom vatten och avlopp

För dig som är konsult eller projektör kan vi hjälpa till med underlag, ritningar och beräkningar för exempelvis brandposter. Med rätt information och kunskap blir du mer effektiv. 

Vårt uppdrag är att hjälpa er så att ni kan skapa nytta för era kunder som i slutändan kommer att nyttja kommunalt VA: medborgaren som tar sin morgondusch och dricker en kopp kaffe eller läkaren som tvättar sina händer innan operation. 

Vi har lång erfarenhet och vill skapa värden för hela vårt samhälle. Tveka inte att fråga oss om våra produkter eller tjänster. 

Vi värnar om hela kedjan, från de detaljer som gör att ett barn kan dricka ett glas friskt vatten, till att våra producenter använder metoder som bidrar i ett hållbart, holistiskt och globalt perspektiv.

Kunskapsbank

Brandposter

Lär dig renovera dina brandposter

Tillsammans med vår leverantör Rödhammarbolagen ser vi till att Sveriges brandposter renoveras istället för att skrotas. Det är en hållbar och långsiktig strategi som ger mindre belastning på miljön och bättre förutsättningar för framtiden – dessutom ...

Läs mer
mustaschkampen

November = Mustaschkampen

November månad är den tid på året när kampen mot prostatacancer uppmärksammas lite extra. Vi på Kojapo vill gärna dra vårt strå till stacken och stödja forskningen om cancer med en önskan om att färre pappor, söner, farfäder, kollegor och vänner dör i ...

Läs mer
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om vad som händer i VA-branschen