2 min Lästid

Lär dig renovera dina brandposter

Seth Lundgren

Tillsammans med vår leverantör Rödhammarbolagen ser vi till att Sveriges brandposter renoveras istället för att skrotas. Det är en hållbar och långsiktig strategi som ger mindre belastning på miljön och bättre förutsättningar för framtiden – dessutom sparar det pengar. Att skrota en brandpost kan kosta så mycket som åtta gånger mer än att renovera den!

Om du vill lära dig hur du renoverar din brandpost är du välkommen att kontakta oss på Kojapo. Tillsammans med Rödhammarbolagen utbildar vi våra kunder i renovering av brandposter och minskar på så sätt antalet skrotade brandposter i Sverige. 

 

Kontakta oss för att lära dig mer om renoveringsbara brandposter

 

Tänk långsiktigt och skapa trygg VA

 

I Sverige finns en mängd brandposter som inte fungerar optimalt på grund av eftersatt service. De främsta anledningarna är besparingar och kunskap som 

Brandpost2

försvunnit när äldre medarbetare som tidigare skött om brandposterna gått i pension. Men att se till att samhället har tillräckligt antal fungerande brandposter är en fråga om trygghet på flera sätt. 

Brandposter är en bärande del av VA-nätet och möjliggör service av vattenledningsnätet, säkrar hygien och försörjning av dricksvatten och tillgängliggör släckvatten för brandkåren. Men trots att det är en så viktig produkt väljer många att tänka kortsiktigt i valet av brandposter. 

 

Renoveringsbara brandposter gynnar plånbok och miljö

 

Med en renoveringsbar brandpost slipper du gräva upp hela brandposten för service. Det sparar tid såväl som pengar. Den renoveringsbara brandposten lyfts enkelt upp och innandömet byts ut. Vid en sådan renovering byts även alla rörliga delar och packningar ut vilket gör att brandpostens livslängd förlängs avsevärt. 

Hos oss på Kojapo kan du köpa brandposter av hög kvalitet i olika utformningar samt reservdelar och verktyg för renovering. Alla våra produkter är kompatibla med samtliga brandposter från Älmhult, originalet som tillverkats ända sedan år 1939.

Video: Så renoverar du en brandpost

 

Vill du lära dig mer om renoveringsbara brandposter?

New call-to-action

Dela inlägget

 

Prenumerera på denna blogg!